Εκθεσιακά περίπτερα

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν:
  • Σχεδιασμός και τελική κατασκευή του περιπτέρου.
  • Γραφιστικές εφαρμογές όπως είναι κάρτες, φυλλάδια, έντυπα, αφίσες, ειδικά stand προβολής, διαφημιστικά δώρα κ.λ.π.
  • Διαφημιστικά βίντεο που θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
  • Σχεδιασμός και υλοποίησης προωθητικών ενεργειών.

Αξιοποιήστε την πολύχρονη εμπειρία και το μεγάλο δίκτυο προμηθευτών μας και εξασφαλίστε ένα περίπτερο που θα εντυπωσιάσει. Μαζί θα υλοποιήσουμε αυτό που θέλετε, από απλές οικονομικές προτάσεις, μέχρι και τις πιο πολύπλοκες κατασκευές. Στην φαντασία μας δεν υπάρχουν όρια!!

ΙΔΕΑ

Συζητάμε μαζί, προσδιορίζουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του έργου λαμβάνοντας υπόψη όλες τις λεπτομέρειες.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Οι ιδέες μας ζωντανεύουν μέσα από την 2D και 3D μοντελοποίηση που θα σας δώσουν μια μοναδική virtual εμπειρία. Με στόχο πάντοτε την καλύτερη ποιοτικά λύση στην καλύτερη δυνατή τιμή, επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά και επιλύουμε όλες τις δυσκολίες. Οι ιδέες μας δεν είναι μόνο μοναδικές και εντυπωσιακές, αλλά και πρακτικές και λειτουργικές.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στον χρόνο παράδοσης. Γι’ αυτό το λόγο η WINUX έχει δημιουργήσει ένα αξιόπιστο δίκτυο μόνιμων και έμπειρων συνεργατών, οι οποίοι χρησιμοποιούν πάντοτε τεχνολογία αιχμής και υλικά τελευταίας γενιάς, ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζουν αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Ανάλογα με το έργο αναλαμβάνουμε την μεταφορά σε οποιοδήποτε σημείο είναι απαραίτητο, τηρώντας τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Ανάλογα με το έργο αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση σε οποιοδήποτε σημείο είναι απαραίτητο, τηρώντας τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα. Μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης διεκπεραιώνουμε την αποξήλωση και την απεγκατάσταση του περιπτέρου.