εταιρεια

web advertising

Die Werbeagentur WINUX στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό και συνεργάτες, με πάνω από 25 χρόνια στο χώρο της γραφιστικής, της διαφήμισης, της προώθησης και παραγωγής εκτυπώσεων, του web και των εφαρμογών πληροφορικής.

Καταφέρνει με σύγχρονες ιδέες, απλή λογική και πρακτική σκέψη να δώσει λύσεις στα δυσκολότερα προβλήματα, δημιουργώντας πραγματικό υπόβαθρο για άνοδο των πωλήσεων μέσα από τον αποδοτικό σχεδιασμό και την καλύτερη οικονομική λύση.

Tα τελευταία χρόνια η WINUX, αντιλαμβάνοντας τις αλλαγές που επέρχονται στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, επενδύει και ειδικεύεται στον τομέα της πληροφορικής, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας εφαρμογές αποκλειστικά για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης στον διαδικτυακό χώρο (web).

Η σωστή προσέγγιση στην επικοινωνία είναι το “κλειδί της επιτυχίας” για την αποδοτικότερη διαφήμιση με κάθε πιθανό τρόπο.

Τι μπορούμε να παρέχουμε;

Η εταιρεία WINUX παρέχει πολλαπλές και υψηλές προδιαγραφές επιπέδων σχεδίασης, είτε αφορά τον τομέα κλασσικών εφαρμογών (εταιρικής ή προϊοντικής ταυτότητας, εντύπων, διαφημιστικών) είτε των εφαρμογών του web (UX design, wordpress, WooCommerce, e-shop, custom made website) είτε ακόμα και στον τομέα σχεδιασμού λογισμικού για desktop και mobile εφαρμογές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διεύθυνση:

Χρυσοστόμου Σμύρμης 26, Ν. Φάληρο, Πειραιάς

Email:

info@winux.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

211 012 12 29 - 211 012 12 30

Πατώντας αποθήκευση στο κινητό, τα στοιχεία επικοινωνίας τοποθετούνται αυτόματα στις επαφές σας